Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag

Skåne län

Information

Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag på telefon 0410-12300.

Bolaget skall bedriva tandläkarrörelse samt inköp och försäljning av dentalmaterial.

Idag är Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Tandläkare Anders Sunning Aktiebolag har 556239-9062 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.