Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1984-04-10 så har Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat. Idag är Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Prostens v. 7, 231 56, Trelleborg. Vi ni istället prata med Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på 040-6115027.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom internationella utbildningsprojekt samt administrativ konsultverksamhet. Bolaget skall även driva övrig serviceverksamhet i samband med utbildningsprojekt. Bolaget driver även verksamhet genom att äga, förvalta och försälja värdepapper och fastigheter. Bolaget skall också äga, förvalta och sälja travhästar och driva därmed sammanhängande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lienau, Freddie Erwin Franz som är född 1953 och har titeln VD, Lienau, Freddie Erwin Franz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lienau, Karin Lisbeth Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Freddie Lienau Konsult och Förvaltnings Aktiebolag har 556241-7963 som sitt organisationsnummer.