Min Salong i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Min Salong i Trelleborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Min Salong i Trelleborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Min Salong i Trelleborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556243-2897.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-16480 alternativt besöka eller skicka post till Min Salong i Trelleborg Aktiebolag på följande adress Odens Tvärgränd 2, 231 42, Trelleborg.

Min Salong i Trelleborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Min Salong i Trelleborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Håkansson, Ingrid Elisab Eriksdotter som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bestå av hårvård och försäljning av tillhörande artiklar samt därmed förenliga verksamheter.