T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju

Skåne län

Information

T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-05-03. Men sedan 1985-01-01 så har T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fröjdenborg 925, 231 73, Anderslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-20938.

Trelleborg arbetar för att bolag som T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju och det är följande personer, Rajaharju, Tauno Ilmari som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karppinen, Marco Mikael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T.I.R. Byggnads Aktiebolaget Rajaharju är 556243-4182.