F.J. Maskinrenovering Aktiebolag

Skåne län

Information

F.J. Maskinrenovering Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I F.J. Maskinrenovering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Frans Paul som är född 1959 och har titeln VD, Jönsson, Frans Paul som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellstrand, Frans Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bo Ingemar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med F.J. Maskinrenovering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå F.J. Maskinrenovering Aktiebolag på telefon 0410-27142.

Bolaget skall bedriva service och reparation av verktygsmaskiner samt handel med verktygsmaskiner och metaller jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är F.J. Maskinrenovering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

F.J. Maskinrenovering Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

F.J. Maskinrenovering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och F.J. Maskinrenovering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F.J. Maskinrenovering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jönsson, Frans Paul

F.J. Maskinrenovering Aktiebolag har 556244-9776 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.