Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag ska trivas.

Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel till återförsäljare, konsumenter och hantverkare med färg- och lackprodukter, slipmaterial, parkett, kakel, klinker, badrumsinredningar samt övrigt golvmaterial, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6797370.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Leth, Anders -Lindberg, Stefan.

De som är på något sätt har med Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag är Lindberg, Stefan som är född 1955 och har titeln VD, Lindberg, Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars-Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leth, Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Leth, Jeanette Maria Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lindberg, Toni Ante som är född 1984 och har titeln SuppleantHerrlander, Eva Liselotte som är född 1957 och har titeln Revisor, Broberg, Alf Gunnar Leif som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Herrlander Revision AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Golvpoolen H.E.O. Aktiebolag har 556245-2994 som sitt organisationsnummer.