Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alg. 48, 231 42, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5335839.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag har idag 556247-9294 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med hushållsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Hushållsmaskiner i Trelleborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Kent Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .