T.J. Bildemontering Aktiebolag

Skåne län

Information

556262-3289 är organisationsnummer för bolaget T.J. Bildemontering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.J. Bildemontering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som T.J. Bildemontering Aktiebolag finns i.

T.J. Bildemontering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-07-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.J. Bildemontering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

T.J. Bildemontering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för T.J. Bildemontering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Christensen, Jan Kjaep -Sjöström, Dan Tommy

Vill ni komma i kontakt med T.J. Bildemontering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-19451 eller genom brev på följande adress:
Sjöviksv. 27, 231 62, Trelleborg

Bolaget skall bedriva bildemontering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T.J. Bildemontering Aktiebolag och det är Sjöström, Dan Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Jan Kjaep som är född 1955 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,