FMT International Trade Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns FMT International Trade Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. FMT International Trade Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

FMT International Trade Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556263-8048.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till FMT International Trade Aktiebolag på följande adress Dalaslingan 8, 231 32, Trelleborg.

FMT International Trade Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I FMT International Trade Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Anderberg, Nils Håkan som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utvecklings- och uppfinningsverksamhet avseende produkter för hamnar och flygplatser inom området passagerare- och godshantering, att bedriva utveckling, projektering och installation av elektrohydrauliska konstruktioner samt att bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter samt uthyrning av maskiner för verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.