Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Förstadsg. 66, 231 32, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-59890.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag har idag 556264-5910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tre-Mek i Trelleborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rundquist, Anders Daniel som är född 1975 och har titeln VD, Rundquist, Anders Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundquist, Leif Tonny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundquist, Hanna Charlotte som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.