Aminoff & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av jordbruks- skogsbruks- och trädgårdsmaterial, konsultverkamhet inom jord- och skogsbruksbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aminoff & Co Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Aminoff & Co Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1985-11-21 så skapades Aminoff & Co Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Aminoff & Co Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Aminoff & Co Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556267-4209 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Aminoff & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aminoff & Co Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7658691 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aminoff & Co Aktiebolag är Aminoff, Gustaf Georg Alexis som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Aminoff, Johanna Maria Ferdinande som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell som är född 1936 och har titeln Revisor, .