Trelleborgs Bilvård & Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är ett av dem. Statusen för Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-12-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trelleborgs Bilvård & Konsult AB ska trivas.

Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och vård inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Trelleborgs Bilvård & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Trelleborgs Bilvård & Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-44650.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trelleborgs Bilvård & Konsult AB är Svensson, Astrid Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Bertil som är född 1948 och har titeln Suppleant, Herbst, Carina Karolina som är född 1968 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Trelleborgs Bilvård & Konsult AB har 556268-5981 som sitt organisationsnummer.