Per Möllers Tvätt Aktiebolag

Skåne län

Information

Per Möllers Tvätt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Per Möllers Tvätt Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per Möllers Tvätt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Per Möllers Tvätt Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-01-20. Men sedan 1986-01-01 så har Per Möllers Tvätt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Alg. 46 B, 231 42, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per Möllers Tvätt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-10005.

Trelleborg arbetar för att bolag som Per Möllers Tvätt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per Möllers Tvätt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tvätterirörelse och fastighetsförvaltning på Algatan 46 i Trelleborg och Nygatan 28 i Trelleborg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per Möllers Tvätt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per Möllers Tvätt Aktiebolag och det är följande personer, Möller, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Margaretha Cecilia Christ som är född 1959 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Per Möllers Tvätt Aktiebolag är 556269-9768.