Svensson o Son Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Svensson o Son Måleri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Svensson o Son Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svensson o Son Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svensson o Son Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-07-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Svensson o Son Måleri Aktiebolag ska trivas.

Svensson o Son Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att utgöra måleriarbeten på byggnader och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensson o Son Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Svensson o Son Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Svensson o Son Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-24649.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svensson o Son Måleri Aktiebolag är Svensson, Ola André som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan-Erik Leif som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Svensson o Son Måleri Aktiebolag har 556276-8183 som sitt organisationsnummer.