Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag

Skåne län

Information

556288-4345 är organisationsnummer för bolaget Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag finns i.

Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Kjell Bertil Alvar -Larsson, Rita Eva Linnéa

Vill ni komma i kontakt med Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva konsultativ verksamhet med avseende på optimal skatte-ekonomi för privatpersoner och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Skatte-Ekonomi Stavstensgården Aktiebolag och det är Larsson, Kjell Bertil Alvar som är född 1950 och har titeln VD, Larsson, Kjell Bertil Alvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rita Eva Linnéa som är född 1952 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,