Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag

Skåne län

Information

Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Kjell Sune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carina Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Stensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag på telefon 031-885330.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med värdepapper, management konsultverksamhet samt jord- och skogsbruksverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ransbergsgården i Dalsland Aktiebolag har 556297-1514 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.