Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med hälsokostprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1987-07-21 så skapades Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556297-6984 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-43920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Borglin, Erik Peter -Borglin, Monica Eva Margaret

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trelleborgs Hälsokost Aktiebolag är Borglin, Erik Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Borglin, Monica Eva Margaret som är född 1952 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.