TPX Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import-, export- och engroshandel samt agenturverksamhet med alla slags varor med huvudinrikning på garner och vävnader till textilindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TPX Trading Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är TPX Trading Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1987-09-11 så skapades TPX Trading Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

TPX Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556303-5665 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är TPX Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TPX Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0704-452626 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom TPX Trading Aktiebolag är Richter, Anling Ixchel som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Richter, Anling Ixchel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Richter, George Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lucas Alecio De Richier, Alicia Guadelope som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindblad, Staffan Gunnar som är född 1948 och har titeln Delgivningsbar person, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln RevisorGullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .