Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556316-2816 är organisationsnummer för bolaget Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag finns i.

Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-01-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-12417 eller genom brev på följande adress:
S:ta Gertruds v. 32, 231 53, Trelleborg

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Medicinsk Service i Trelleborg Aktiebolag och det är Hellgren, Thomas Erik Ulrik som är född 1937 och har titeln VD, Hellgren, Thomas Erik Ulrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Karl-Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,