Krabbe Arkitekter Aktiebolag

Skåne län

Information

Krabbe Arkitekter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Krabbe Arkitekter Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Krabbe Arkitekter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Krabbe Arkitekter Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-06-03. Men sedan 1998-01-01 så har Krabbe Arkitekter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skeppareg. 11, 239 30, Skanör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krabbe Arkitekter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-472624.

Trelleborg arbetar för att bolag som Krabbe Arkitekter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krabbe Arkitekter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med- och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt utlåning och förmedling av kapital jämte därmed förenlig verksamhet. Dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller lag om kreditaktiebolag. Bolaget skall även bedriva byggnadsverksamhet och arkitektkontor.

Firmatecknare för Krabbe Arkitekter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krabbe Arkitekter Aktiebolag och det är följande personer, Krabbe, Peter Hans Holger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Krabbe, Jens Michel som är född 1971 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Krabbe Arkitekter Aktiebolag är 556326-2558.