Juristrådet Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Juristrådet Trelleborg Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I Juristrådet Trelleborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fröberg, Staffan Clemens Olle som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gerd Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Juristrådet Trelleborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Juristrådet Trelleborg Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva juridisk verksamhet.

Idag är Juristrådet Trelleborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Juristrådet Trelleborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Juristrådet Trelleborg Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Juristrådet Trelleborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Juristrådet Trelleborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Juristrådet Trelleborg Aktiebolag har 556345-6457 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.