Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag

Skåne län

Information

556345-6713 är organisationsnummer för företaget Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag finns i.

Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8436444 eller genom brev på följande adress:
Grepv. 5, 231 68, Trelleborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Axelsson Tandvård Aktiebolag och det är Axelsson, Ulf Stefan Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ylva Karin Anita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,