Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag ska trivas.

Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra service och konstruktioner inom el- och elektronikbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-24974.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag är Nilsson, Jan Olof Torvald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Electro Graphic Staffanstorp Aktiebolag har 556350-5162 som sitt organisationsnummer.