Taxi Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Taxi Trelleborg Aktiebolag är ett bolag som finns i Trelleborg. I Taxi Trelleborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Anders Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Knut Bertil som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kjell-Inge Tommy som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Adigüzel, Cemal som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Fredrik Joakim som är född 1981 och har titeln SuppleantArnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, Nilsson, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln RevisorBo L Nilsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Taxi Trelleborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Taxi Trelleborg Aktiebolag på telefon 0410-15070.

Bolaget skall upphandla, förmedla och utföra person- och budtransporter, att tillhandahålla övriga produkter och tjänster inom transportnäringen samt att i övrigt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Taxi Trelleborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Taxi Trelleborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Taxi Trelleborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Taxi Trelleborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxi Trelleborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Taxi Trelleborg Aktiebolag har 556354-9996 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.