Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-04-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hedv. 32 A, 231 52, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-41629.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva tandläkarpraktik, förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag och det är följande personer, Bengtsson, Sven-Olof Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Florea, Gheorghita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sven-Olof Bengtsson Aktiebolag är 556356-4151.