Revelino Revision AB

Skåne län

Information

Revelino Revision AB är ett bolag som finns i Trelleborg. I Revelino Revision AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindvall, Karl Jesper som är född 1975 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulla Anita som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Revelino Revision AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Revelino Revision AB på telefon 0410-59980.

Bolaget skall bedriva redovisning och revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Revelino Revision AB av bolagstypen Aktiebolag.

Revelino Revision AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Revelino Revision AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Revelino Revision AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Revelino Revision AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Revelino Revision AB har 556358-0389 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.