Ellerströmgruppen Aktiebolag

Skåne län

Information

Ellerströmgruppen Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Ellerströmgruppen Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ellerströmgruppen Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ellerströmgruppen Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Ellerströmgruppen Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ellerströmgruppen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Slågarp, 231 95, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-487580.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ellerströmgruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ellerströmgruppen Aktiebolag har idag 556358-4035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ellerströmgruppen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter, golfbana, äga och förvalta värdepapper, uthyrning av bilar, verkstadsmaskiner och inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

I Ellerströmgruppen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ellerström, Nils Fredrik som är född 1951 och har titeln VD, Ellerström, Nils Fredrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellerström, Annette Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .