TIBAB Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

TIBAB Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som TIBAB Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TIBAB Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

TIBAB Fastighets Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-05-25. Men sedan 1990-01-01 så har TIBAB Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Omv. 12, 231 62, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TIBAB Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att verksamheter som TIBAB Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TIBAB Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva förvaltning av industrifastighet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TIBAB Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TIBAB Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Haugland, Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugland, Marie Charlotte Ulrika som är född 1975 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TIBAB Fastighets Aktiebolag är 556361-7108.