Akita Center in Sweden AB

Skåne län

Information

Akita Center in Sweden AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Akita Center in Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Akita Center in Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-21.

Akita Center in Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-06-09. Men sedan 2005-04-21 så har Akita Center in Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nämndemansv. 8, 247 53, Dalby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akita Center in Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-201010.

Trelleborg arbetar för att företag som Akita Center in Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Akita Center in Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Akita Center in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akita Center in Sweden AB och det är följande personer, Arlock, Hans Göran som är född 1938 och har titeln VD, Arlock, Hans Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Arlock, Agneta Elisabeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Akita Center in Sweden AB är 556362-6711.