H Y Inventarie Aktiebolag

Skåne län

Information

H Y Inventarie Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I H Y Inventarie Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Hans Yngve Gustav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Anna Brita Natalia som är född 1926 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H Y Inventarie Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå H Y Inventarie Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva djuruppfödning, ägande och uthyrning av lantbruksmaskiner och utövande av därmed förenlig verksamhet.

Idag är H Y Inventarie Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

H Y Inventarie Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

H Y Inventarie Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och H Y Inventarie Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H Y Inventarie Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

H Y Inventarie Aktiebolag har 556366-4134 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.