Söderslätts Port & Smides Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende stålkonstruktioner, montering och reparationer av portar, smidesverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderslätts Port & Smides Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Söderslätts Port & Smides Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1990-01-11 så skapades Söderslätts Port & Smides Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Söderslätts Port & Smides Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Söderslätts Port & Smides Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556381-3293 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Söderslätts Port & Smides Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Söderslätts Port & Smides Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-330285 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderslätts Port & Smides Aktiebolag är Petrecz, Alexander Jozsef som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Petrecz, Eva Susanne Rose-Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .