Revesz Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Revesz Måleri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Revesz Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Revesz Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Revesz Måleri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-01-05. Men sedan 1990-01-01 så har Revesz Måleri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Solängen 22, 231 93, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Revesz Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-330313.

Trelleborg arbetar för att bolag som Revesz Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Revesz Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva byggmåleri jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Revesz Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Revesz Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Revesz, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Revesz, Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Revesz Måleri Aktiebolag är 556383-5890.