Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-03-06. Men sedan 1990-01-01 så har Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lavettv. 6, 231 66, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-10713.

Trelleborg arbetar för att företag som Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB och det är följande personer, Jönsson, Per-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Sven Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Jönssons Lyft & Transport i Trelleborg AB är 556387-3321.