Argus Fashion i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Argus Fashion i Trelleborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Argus Fashion i Trelleborg AB är ett av dem. Statusen för Argus Fashion i Trelleborg AB är att Bolaget är aktivt.

Argus Fashion i Trelleborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Argus Fashion i Trelleborg AB ska trivas.

Argus Fashion i Trelleborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-29. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med damkläder samt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Argus Fashion i Trelleborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Argus Fashion i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Argus Fashion i Trelleborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-12920.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Argus Fashion i Trelleborg AB är Sydvart, Nina Susanne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sydvart, Ola Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Argus Fashion i Trelleborg AB har 556388-3445 som sitt organisationsnummer.