Lindrosen AB

Skåne län

Information

Lindrosen AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Lindrosen AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindrosen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lindrosen AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-03-20. Men sedan 1990-01-01 så har Lindrosen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tingsbrötsv. 16, 605 70, Svärtinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindrosen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-210240.

Trelleborg arbetar för att bolag som Lindrosen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindrosen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultation och erbjuda tjänster inom sektorn för ekonomi och ekonomisk förvaltning, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med hälsokostprodukter, bedriva hundtrimning, handel med hund- och kattillbehör, hund- och kattpensionat, utbildningsverksamhet inom hund- och kattvård och bedriva uppfödning, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindrosen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindrosen AB och det är följande personer, Lindros, Lars-Olle som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Juliusson, Bertil Robert som är född 1959 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindrosen AB är 556388-8907.