JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruksrörelse såsom växtodling och djuruppfödning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-22067.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag är Larsson, Jane Åse Helen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, John Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Torsten som är född 1947 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

JAL Jane o Anders Larsson Lantbruks Aktiebolag har 556391-3606 som sitt organisationsnummer.