Äspögården Aktiebolag

Skåne län

Information

Äspögården Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Äspögården Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Äspögården Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Äspögården Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Äspögården Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Äspögården Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Äspögården, 231 99, Klagstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-26241.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Äspögården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Äspögården Aktiebolag har idag 556402-7828 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Äspögården Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rums- och konferensuthyrning, uthyrning av festvåning, arrangera och leda kurser, konferenser och föreläsningar samt att producera och bedriva förlagsverksamhet med pedagogisk litteratur och därmed förenlig verksamhet.

I Äspögården Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmlund, Åsa Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Bertil Torbjörn som är född 1939 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .