Linelund Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Linelund Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Linelund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Linelund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556404-7719.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Linelund Aktiebolag på följande adress N. Åby Linelund, 231 73, Anderslöv.

Linelund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Linelund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Hans Torsten som är född 1947 och har titeln Suppleant , Larsson, Lena Marie-Louise som är född 1958 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lantbruksrörelse, handel med värdepapeper, kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.