Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-10-03. Men sedan 1990-01-01 så har Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hedv. 117, 231 66, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-15670.

Trelleborg arbetar för att företag som Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med byggvaror samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Jan Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Max Hansen, Pia som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggvaruhuset i Trelleborg Aktiebolag är 556407-5116.