AB Golvinteriör

Skåne län

Information

556412-1621 är organisationsnummer för verksamheten AB Golvinteriör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Golvinteriör är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som AB Golvinteriör finns i.

AB Golvinteriör har varit registrerat sedan 1990-12-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Golvinteriör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

AB Golvinteriör är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Golvinteriör är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Friborg, Jan Ingvar Anders Firman tecknas av -Henriksson, Hans Mikael i förening med en av -Andersson, Karl Bertil -Friborg, Jan Ingvar Anders -Johansson, Lars Arne Hjalmar

Vill ni komma i kontakt med AB Golvinteriör så kan ni göra det på telefon genom 0410-16565 eller genom brev på följande adress:
Masking. 10, 231 66, Trelleborg

Bolaget ska bedriva försäljning av golv och väggmaterial samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Golvinteriör och det är Friborg, Jan Ingvar Anders som är född 1952 och har titeln VD, Friborg, Jan Ingvar Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karl Bertil som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Arne Hjalmar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln RevisorScania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,