Klingspor & Söner Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klingspor & Söner Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Klingspor & Söner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Klingspor & Söner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556417-6575.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5577297 alternativt besöka eller skicka post till Klingspor & Söner Aktiebolag på följande adress Eriksdalsv. 257, 275 92, Sjöbo.

Klingspor & Söner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Klingspor & Söner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Klingspor, Gunilla Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva agentur- och konsultverksamhet huvudsakligen inom dagligvaruhandeln samt handel med aktier och obligationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.