AGROLEUM Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och AGROLEUM Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AGROLEUM Aktiebolag är ett av dem. Statusen för AGROLEUM Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

AGROLEUM Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AGROLEUM Aktiebolag ska trivas.

AGROLEUM Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet och handel-förädling av jordbruksprodukter, bedriva elproduktion verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AGROLEUM Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är AGROLEUM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med AGROLEUM Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-335090.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med AGROLEUM Aktiebolag är Olsson, Birgit Inger Agneta som är född 1951 och har titeln VD, Olsson, Birgit Inger Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .

AGROLEUM Aktiebolag har 556429-7736 som sitt organisationsnummer.