intra materialhantering AB

Skåne län

Information

intra materialhantering AB är ett bolag som finns i Trelleborg. I intra materialhantering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möller, Stefan Rickard som är född 1965 och har titeln VD, Möller, Stefan Rickard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Roland Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Möller, Jörgen Robert Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med intra materialhantering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå intra materialhantering AB på telefon 0410-62740.

Bolaget skall bedriva import och export av materialhanterings- maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är intra materialhantering AB av bolagstypen Aktiebolag.

intra materialhantering AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

intra materialhantering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och intra materialhantering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för intra materialhantering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

intra materialhantering AB har 556433-1287 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.