B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556434-3845.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-711379 alternativt besöka eller skicka post till B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag på följande adress Florag. 10, 231 55, Trelleborg.

B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B Larssons Handelsträdgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Åsa Camilla Elinor som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handelsträdgård och blomsterhandel samt därmed förenlig verksamhet.