GLB Maskinkonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

GLB Maskinkonsult Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där GLB Maskinkonsult Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GLB Maskinkonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GLB Maskinkonsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GLB Maskinkonsult Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GLB Maskinkonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Alstad 134, 231 96, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-485113.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GLB Maskinkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GLB Maskinkonsult Aktiebolag har idag 556439-6439 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för GLB Maskinkonsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, handel och reparation av lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I GLB Maskinkonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bengt Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .