Trelleborg Radio & TV AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och uthyrning av TV, radio och hemelektronikprodukter som detaljhandelsföretag, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trelleborg Radio & TV AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Trelleborg Radio & TV AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1992-03-16 så skapades Trelleborg Radio & TV AB och bolaget är har F-skattsedel Trelleborg Radio & TV AB har haft det sedan 1994-01-01.

Trelleborg Radio & TV AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556445-1911 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Trelleborg Radio & TV AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trelleborg Radio & TV AB så går det att nå dem via telefon på 0410-41810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trelleborg Radio & TV AB är Nilsson, Kjell-Åke Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .