Allkyl Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva kosultverksamhet och utföra mängd och kalkylberäkningar inom byggnadsindustrin, upprätta budgetunderlag för byggnation inom industrin samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allkyl Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Allkyl Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1992-06-26 så skapades Allkyl Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Allkyl Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Allkyl Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556449-7468 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Allkyl Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Allkyl Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-44145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allkyl Aktiebolag är Karlsson, Rolf Allan Gottfrid som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Höijer, Gudrun Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .