Hamab Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hamab Maskin Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Hamab Maskin Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1992-07-01 så skapades Hamab Maskin Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hamab Maskin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hamab Maskin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556449-9415 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Hamab Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hamab Maskin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hamab Maskin Aktiebolag är Hansson, Nils Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridholm, Karin Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .