G.S. Service Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns G.S. Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. G.S. Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

G.S. Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556456-3061.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0410-330741 alternativt besöka eller skicka post till G.S. Service Aktiebolag på följande adress Odens Tvärgränd 9, 231 42, Trelleborg.

G.S. Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I G.S. Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Eva Britt Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel, fastighetsunderhåll, fastighetsförvaltning, försäljning av antennutrustning, glasreperationer, transportverksanhet och därmed förenlig verksamhet.