Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva spedition, transporter och konsulting inom åkerinäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1992-12-09 så skapades Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-2518 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-19750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alf E Andersson Transport & Spedition Aktiebolag är Andersson, Alf Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bogumila som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .